Wegen en doseren! Doypack verpakkingsmachine

Onze klant was al een tijdje op zoek naar een gewenste oplossing voor het afvullen van chocolade-pallets in doypacks/stazakken.

Doypackmachine, doypack, verpakkingsmachine, zakkenvulmachine, afvulmachine, vulmachine, doseermachine, wegen en doserenNa alle wensen en eisen te hebben besproken voor het vormen, vullen, sealen en afvoeren van de doypacks hebben we een tweevoudige doypack verpakking- /doseermachine met transportband (een z-conveyor) aangeboden.

Doypack doseermachine ADLP FS-Vib2

De ADLP FS-Vib2 doseermachine is een betrouwbare verpakkingsmachine met eenvoudige werking.
De chocolade pallets komen vanuit een 35 liter trechter in het vibratiedoseersyteem. De doseermachine bevat twee vibratiegoten, waardoor er twee productstromen gecreëerd worden. De productstromen worden op de weegschaal afgevuld. De stazak/doypack wordt aangevoerd, geopend en vervolgens gevuld en geseald. Na het sluiten van de zak, komt deze op de transportband terecht en gaat via de z-conveyor naar de gewenste positie om verder ingepakt te worden.

De doseermachine is uitermate geschikt voor het vullen van zakjes met bijvoorbeeld granulaten, poeders, vloeistoffen, sauzen, voeding en non-food. Zoals het afvullen van dierenvoeding, sportvoeding, koffiebonen, snoep, koffie, poeder, bloem, etc.

Klik hier voor alle informatie over de ADLP FS-Vib2 doseermachine met meer video’s.
Graag helpen wij u verder bij het vinden van de juiste machine voor uw product.
U kunt ons geheel vrijblijvend een aanvraag of e-mail sturen.
wegen en doseren, doseermachine, doypack, verpakkingsmachine, zakkenvulmachine, afvulmachine, vulmachine, pouch, vorm vulmachine, doypackmachine