Zijn poeders, noten of zaden verpakken een probleem?

Wij kunnen geheel naar eigen wens een doseermachine fabriceren. Of u nu met 1, 2 of 3 productstromen wilt afvullen. Wij leveren complete vulinstallaties. Onlangs hebben we een complete afvullijn voor zaden in productie genomen.

De AdlP Vib doseermachine is een complete afvulinstallatie voor het afvullen van poeders en granulaten. Door middel van het gewenste aantal vibratiegoten worden er productstromen gecreëerd en vervolgens door separate weegschalen afgevuld. Door de gesloten trilgoten is de doseerinstallatie uitermate geschikt voor het transporteren van droge fijngemalen poeders of droog granulaat. De vulinstallatie is voorzien van een tyristorregelaar. Deze besturing regelt het veilig en degelijk aansturen van de trilmotor en de snelheid, zodat er nauwkeurig gedoseerd kan worden.
Doordat het weegplatform is uitgevoerd in RVS is de installatie goedgekeurd voor voedingsmiddelen. Als optie is deze ijkwaardig leverbaar.

In maart 2017 hebben we een complete afvullijn voor zaden in bussen geleverd.
Halverwege 2016 kwam bij ons de vraag binnen voor het leveren van een complete afvullijn voor zaden. De klant werkt met twee verschillende formaten bussen. Uiteindelijk is er gekozen voor de AdlP Vib3 doseermachine met weegfunctie. Daarachter staat een volautomatische felsmachine voor het sluiten van de bussen en vervolgens wordt de bus voorzien van een etiket. Aan het einde van de lijn worden de bussen gebufferd op een buffertafel.

Doseerinstallatie met weegfunctie:Felsmachine:

De doseerinstallatie is zeer geschikt voor het afvullen van bijvoorbeeld koffiebonen, gemalen koffie, snoep, sportvoeding, dierenvoeding, zaden, noten, vruchten, bloem, etc…

Teven hebben we van deze serie doseermachines een zakkenvulmachine in ons assortiment. Klik hier voor meer informatie over de AdlP FS-Vib2 zakkenvulmachine en sluiter. Dit is een complete tweevoudige doseer- en weeginstallatie voor het vullen en sluiten van zakken.
AdlP FS-Vib2 zakkendoseermachine

Informeer naar de mogelijkheden: informatie aanvragen