Over André de la Porte Packaging

André de la Porte Packaging is een handelsonderneming met al meer dan 100 jaar een vertrouwde naam in de blikemballage, afvul-, sluit- en verpakkingsindustrie. André de la Porte Packaging vertegenwoordigt meerdere leveranciers in Nederland en België.
Hierdoor zijn we in staat om zowel stand-alone machines als complete blikemballage, vullijnen en verpakkingslijnen te leveren.

Machinestilstand kan enorme consequenties hebben. André de la Porte Packaging biedt u maatwerk op het gebied van onderhoud en service en onderscheidt zich door regelmatig innovatieve oplossingen aan te bieden, die bijdragen aan procesverbetering en kostenverlaging bij de klant.

Sinds 2001 is André de la Porte Packaging een dochteronderneming van Contimeta. De voorgaande jaren zat André de la Porte in Zaltbommel gevestigd en viel onder de groep Merrem André de la Porte.

Begin 2013 heeft André de la Porte Packaging een compleet nieuw jasje gekregen. Na de vernieuwde huisstijl zijn we niet stil blijven zitten. Eind 2017 is er een nieuwe website gelanceerd; www.adlppack.com.

Verhuisbericht vanaf 1 juni 2018

Vanaf 1 juni 2018 hebben wij ons huidige pand in Raalte verruild voor een vernieuwd pand gevestigd op industrieterrein “Kuipersveld” in Apeldoorn. Al met al een verhuizing met grote voordelen. Het nieuwe pand is goed bereikbaar, onze showroom wordt ruimer en uitgebreider en tevens hebben we een grotere werkplaats met meer opslagruimte. Wij zullen u hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn.

We zijn te bereiken op ons nieuwe telefoonnummer +31 (0)55 2002022.

Natuurlijk bent u van harte welkom om ons nieuwe kantoor en showroom te komen bezichtigen.

Ons nieuwe adres is:
Gladsaxe 39
7327 JZ  Apeldoorn

Tel.: +31 (0)55 200 2022
Fax. +31 (0)55 200 2333

Het leveren van een totaalpakket aan diensten en producten staat bij ons centraal, evenals de aandacht voor maximale kwaliteitszorg.